BLUE ENTRANCE SPACE Bezoekers Management

Ontdek Blue Entrance Bezoekers Management

De geavanceerde oplossing voor bezoekersbeheer, ontworpen om de beveiliging te verbeteren en de toegangscontrole in gebouwen te stroomlijnen. Met zijn alles-in-één bezoekersbeheer integreert BlueEntrance met SALTO Space Access Control tot één krachtig platform.

Deze innovatieve technologie levert een reeks geavanceerde functies, waaronder digitale registratie, contactloze in- en uitcheckmogelijkheden en een naadloos slim toegangsproces voor bezoekers. .

BlueEntrance zet een nieuwe standaard voor beveiliging en bezoekerservaring in alle sectoren en gebouwtypes om uw bedrijfsstromen te stroomlijnen.

Functies en tools die zijn afgestemd op uw behoeften

* Digitale voorinschrijving.

* Bezoekers plannen en uitnodigen.

* Bezoekers kunnen na ontvangst van een uitnodiging vooraf hun profiel invullen en een QR-code of digitale sleutel ontvangen.

* Geautomatiseerd in- en uitchecken.

* Verkort wachttijden met gestroomlijnde pre-registratie en automatische aanmelding via een zelfbedieningskiosk.

Houd het inchecken van gasten eenvoudig en bied een sleutelloze ervaring door slimme inloggegevens aan bezoekers te leveren, waaronder slimme RFID SVN-inloggegevens, QR-codes of digitale JustIN Mobile-sleutels.

Realtime rapportage. Bekijk hoeveel bezoekers en personeel er op een bepaald moment aanwezig zijn. Ontvang actuele rapporten, gegevens en inzichten over toegangsincidenten, bezoekgegevens, activiteiten en meer.

Gemakkelijk te integreren met slimme toegangstoepassingen van SALTO Space. Voeg bezoekers rechtstreeks toe aan uw SALTO Space-toegangscontrolesystemen voor gestroomlijnde toegang.