We Do Projects kiest voor de combinatie Portix & iLOQ - Veilige en duurzame vastgoedoplossing

We Do Projects is een vastgoedontwikkelaar voor nieuw en bestaand commercieel en residentieel vastgoed in Nederland.

In 2022 toverde We Do Projects een oud kantoorpand (Fuji Tower) om in 260 appartementen voor studentenhuisvesting. Om de veiligheid te optimaliseren en een slimme woonomgeving te creëren, werd de digitale toegangsbeheeroplossing van iLOQ S5 geïnstalleerd. Alle woningen, en de toegangsdeuren en kamers op de begane grond, zijn voorzien van iLOQ-cilinders en/of Online-deurlezers. Tot op heden zijn er ongeveer 280 cilinders en 530 sleutels geprogrammeerd.

Het bedrijf koos voor een digitaal vergrendelingssysteem, omdat het een betere manier is om toegang te beheren en de problemen beperkt die gepaard gaan met mechanische vergrendelingssystemen. Met de oplossing van iLOQ worden toegangsrechten geprogrammeerd op een digitale sleutel. Deze toegangsrechten kunnen via het cloudgebaseerde softwareplatform van iLOQ snel en eenvoudig worden bijgewerkt als er bewoners intrekken of verhuizen, en direct worden geblokkeerd als er een sleutel kwijtraakt of wordt gestolen. Dit vereenvoudigt de administratie en neemt de noodzaak en hoge kosten weg van het vervangen van cilinders om het beveiligingsniveau te handhaven.

EENVOUD

Het mooie van de oplossing van iLOQ zit hem in de eenvoud van plug-and-play, kostenefficiëntie en duurzaamheid. Alle bestaande slotcilinders kunnen snel en eenvoudig worden vervangen door de cilinder van iLOQ, zonder dat de bestaande infrastructuur hoeft te worden veranderd. De producten werken op de kinetische energie die vrijkomt als de sleutel in het slot wordt gestoken. Dit elimineert de kosten, tijd en de milieubelasting van reizen om batterijen te vervangen.

ERVARING KLANT:

“Wij vonden de snelle levertijden erg prettig – dagen in plaats van maanden. De samenwerking tussen ons, iLOQ en de installateur Portix, het instellen van de software, en het trainen van de operators verliep allemaal soepel. Ik kan iLOQ aanbevelen en zal bij ons volgende project weer voor hun producten kiezen,” zegt Roel Buitenwerf, eigenaar en directeur van We Do Projects B.V.