Nieuwe mogelijkheden met het ILOQ S5 Platform

iLOQ maakt de kansen die digitalisering en het internet-of-things bieden ten gelde met een slim sluitsysteem dat gebruikers nog meer toegevoegde waarde geeft. De nieuwe mogelijkheden en voordelen die de nieuwe generatie iLOQ S5 eigenaars, beheerders en sleutelhouders van gebouwen biedt, maximaliseren de beveiliging, minimaliseren het beheer en verlagen de levenscycluskosten wat leidt tot fikse besparingen.

iLOQ S5 maakt gebruik van D2D, ofwel device to device, communicatie tussen de verschillende apparaten binnen het systeem mogelijk. Deze geavanceerde functie maakt dat data op afstand kan worden verspreid over sleutels, cilinders en lezers in een gebouw. Iedere keer dat een deur open gaat, wordt de informatie bijgewerkt. Informatie zoals toegangsrechten, tijdsrestricties, een lijst van geblokkeerde sleutels en audit trails wordt snel gedeeld zelfs al voordat de deur opent. Omdat alle apparaten met elkaar praten houdt iLOQ S5 toegangsinformatie continu actueel.

Slimmer en eenvoudiger toegangsbeheer

Het iLOQ S5 digitale sluitsysteem maakt deel uit van de flexibele, aanpasbare iLOQ S5 serie. De iLOQ S5 series voegt twee routes binnen ons duurzame product portfolio samen tot één richting. Kies de iLOQ S5 oplossing met digitale sleutel, de iLOQ S50 toepassing voor smartphone of een combinatie van beiden. Beide productfamilies zijn te beheren binnen dezelfde iLOQ Manager software. Het systeem is schaalbaar en aan te passen op de maat en indeling van individuele panden. Nu, en in de toekomst.

Downloads

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd geworden? Wij helpen u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op.

"Elektronisch sluitsysteem zonder batterij of bekabeling"