Domus door: de veiligste deur van Nederland!

De DOMUS DOOR is gebouwd en getest als compleet element. Deze stalen combinatie verenigd diverse eigenschappen in één product. Zo houden de deuren niet alleen inbrekers tegen, maar zijn deze ook isolerend, geluid-, rook- en brandwerend, conform de Europese Norm.

Studentenhuisvesting

Studeren en leven in de meest veilige omstandigheden. De bouwvoorschriften en veiligheidsnormen van studentenhuisvesting liegen er niet om. Zo moet er worden gedacht aan brandveiligheid, geluidswerendheid, inbraakwerenheid, rookwerendheid en de duurzaamheid van de toegangsdeuren. Elke Domus Door wordt volgens certificeren geleverd en geïnstalleerd, geheel op maat van uw project. Het sterke stalen element wordt voorzien van een stevige poedercoatlaag, wat resulteert in een vormvast en onderhoudsarm geheel. Dit geeft niet alleen comfort voor de student, maar hiermee is het element ook zeer onderhoudsvriendelijk en bij uitstek geschikt voor een meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

Appartementen

Door het onderhoudsarme karakter van het complete element is de DOMUS DOOR zeer geschikt voor appartementen. Een woningtoegangsdeur moet er niet alleen mooi uitzien maar ook probleemloos functioneren. De zeer robuuste en toch licht bedienbare deur is uitgerust met een valdorpel. De valdorpel zorgt voor een barrièrevrije en rolstoelvriendelijke doorgang. Hiermee is het complete element ook zeer geschikt voor mindervaliden en senioren.

Hotels

Als hotelgast kijkt u graag uit naar een comfortabel en veilig verblijf. Dankzij de stijlvolle, kwalitatief hoogwaardige DOMUS DOOR is deze luxe goed te realiseren. De Domus Door wordt standaard uitgerust met spionoog en is te koppelen met verscheidene elektronische toegangscontrolesystemen.

"Comfortabel en veilig de deur uit"